BMW 5-Sarja E61 Touring 2004-2010

BMW E61 Touringin alkuperäissoittimeen voidaan liittää musiikkia striimaava Bluetooth-vastaanotin. Alkuperäissoittimen korvaaminen  jälkiasennettavalla merkkisoittimella ei valitettavasti ole mahdollista.

Kehnot tehdasasennetut etu- ja takakaiuttimet sekä etuistuinten alla sijaitsevat bassoelementit ovat vaihdettavissa erinomaisesti soiviin. Matalaa ja voimakasta bassoa hamuavalle on tarjolla tavaratilan vasempaan reunaan tyylikkäästi istuva 10″ subwoofer.

 

Striimaava Bluetooth Handsfree-ominaisuudella

iSimple TranzItBlu HF  Bluetooth-sovittimella voit siirtää langattomasti musiikkia esim. puhelimestasi tai tabletistasi autosi alkuperäiseen soittimeen ja sillä saat myös Handsfree-puhelut käyttöön. Erittäin hyvällä äänenlaadulla varustetun Bluetooth-sovitinyksikön asennan kojetaulun sisälle ja näkyviin jää ainoastaan Handsfree-mikrofoni a-pilarin yläkulmaan sekä keskikonsoliin pienikokoinen vastauspainike puheluille.

iSimplen hinta asennettuna tarvikkeineen 249 €.

Kojetaulun sisään asennettava Bluetooth-sovitinyksikkö.

Keskikonsoliin sijoitettava puheluiden vastauspainike.

Puhdassointiset kaiuttimet

Mikäli autosi etuovien peilikolmioissa on pienet ritilät, eli paikat diskanttielementeille löytyy, suosittelen uusiksi kaiuttimiksi BMW:hen suunniteltuja italialaisen Audisonin tai ranskalaisen Blamin erillissarjoja.

Hinta asennettuna etuoviin Audison Prima-malliston erillissarjalle on 295 € ja Blam Relax-malliston erillissarjalle 345 € / pari.

Audison Prima erillissarja asennettuna 295 €.

Blam Relax erillissarja asennettuna 345 €.

Jos etuovissa ei ole diskanttipaikkoja, kaiuttimiksi sopii ns. koaksiaalikaiuttimet, eli diskanttielementit ovat integroitu keskiäänielementteihin.

Hinta asennettuna etuoviin Audison Prima-malliston tai Blam Relax-malliston koaksiaalikaiuttimille 245 € / pari.

Autojen takakaiuttimet ovat pääasiassa tarkoitettu takapenkkiläisten riemuksi. E61:n takakaiutinpaikat on tehty koaksiaalikaiuttimille, hinta asennettuna  Audison Prima-malliston tai Blam Relax-malliston koaksiaalikaiuttimille taakse on 225 € / pari.

Audison Prima koaksiaalikaiutin.

Etuistuinten alla sijaitsevat 6,5″ bassoelementit ovat vaihdettavissa järeämpiin ja toistoltaan tarkempiin 8″ elementteihin.

Hinta Blam Relax-malliston bassoelementeille asennettuna 345 € / pari ja Audison Prima-malliston bassoelementeille 395 € / pari.

Etuistuimen alle asennettava 8″ Blam Relax bassoelementti.

Tehokas subwoofer tavaratilaan

E61:si tavaratilan vasempaan reunaan voidaan upottaa kuljetustilaa rajoittamaton mallikohtainen 10″ kaiuttimelle valmistettu subwooferkotelo. Subwooferin voimanlähteeksi suosittelen automaattisella on/off -kytkennällä varustettua tehokasta Alpine MRV-M500 vahvistinta. Valitsemiisi kaiuttimiin sopivat suosittelemani subwoofer-elementit ovat Audison Prima APS 10D sekä Blam R10 DB.

Hinta asennettuna Alpinen vahvistimelle ja Basserin kotelolle Audisonin elementillä 625 € ja Blamin elementillä 595 €.

Tyylikäs subwooferkotelo BMW E61:een.

Tehokas ja luotettava Alpine MRV-M500 subwoofer-vahvistin.

Blam R10 DB subwoofer asennettuna 595 €.

Audison APS 10 D subwoofer asennettuna 625 €.

Varaa asennuspäivä BMW:si äänentoiston päivitykseen yhteydenottokaavakkeella, puhelimitse 044 2430 289 tai sähköpostilla info@autopopit.fi.

– Joni Posio